Aanverwante diensten

Wil jij een makkelijk telefoonsysteem binnen jouw onderneming? Dan doe je er goed aan te kiezen voor VoIP of IP bellen. Dit is helemaal ideaal wanneer jouw onderneming meerdere vestigingen heeft. Doordat er bij deze methodes gebeld wordt via het internet, kun je snel contact leggen met andere toestellen. Althans, wanneer een toestel is aangesloten op het netwerk. Deze belmethodes werken namelijk allemaal via het netwerk. En dit brengt natuurlijk de nodige risico’s met zich mee. Zo kunnen er plots virussen opduiken. Daarnaast kan het voorkomen dat een toestel niet meer werkt. Wij kunnen jou in allebei de gevallen gelukkig van dienst zijn.

Gratis virusbescherming

Wanneer jij belt via het internet, loop je het risico dat jouw telefoon vroeg of laat getroffen wordt door een virus. Deze kans is zeker groot wanneer het toestel in verbinding staat met een computer. Uiteraard wil jij niet dat jouw telefoon straks een virus bevat. Dit kun je echter vrij simpel voorkomen. Hoe? Door het systeem voor VoIP of IP bellen bij ons af te sluiten. Wij verwijderen de virussen namelijk gratis van jouw toestel(len) wanneer je een abonnement bij ons afgesloten hebt. Wij verwijderen de virussen overigens alleen in de eerste maand na registratie gratis. Duikt er in een later stadium alsnog een virus op? Dan moet je hier wel gewoon voor betalen.

Levenslange gratis servicegarantie

Besluit jij de installatie van een VoIP of IP systeem aan ons uit te besteden? Dan bieden wij jou levenslange gratis servicegarantie voor de telefoontoestellen. Is er onverhoopt een toestel gesneuveld of werken bepaalde functies niet meer? Dan hoef je hiervoor alleen maar contact met ons op te nemen. Wij sturen vervolgens zo snel mogelijk iemand naar je toe om de mankementen te repareren. Voor het repareren van de toestellen worden geen kosten in rekening gebracht. Zie het als een stukje service en de dankbaarheid van ons dat jij voor onze onderneming hebt gekozen om het VoIP of IP bellen te regelen!